Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Åmåls Innebandyklubb
Åmåls IBK F07/08
 
Flyttad match
2019-11-01 14:47
Då det är många tjejer som skall på gymnastiktävling 7/12 har vi flyttat matchen mot Degerfors. Den kommer att spelas sön 10/11 istället. 
Det innebär att vi har match både lördag och söndag även den helgen. Denna gång är det dock två hemmamatcher.
Gutz klädförsäljning
2019-10-30 20:13
Då det har varit strul med lösenord för några lag så har föreningen bestämt att vi förlänger försäljningen av Gutz kläder fram till 10/11.
Klubbkläder
2019-10-24 18:51
För er som är intresserade av klubbkläder så finns de nu att prova och beställa på Intersport. Det finns lite nyheter i år. Bland annat en tunn dunjacka från Craft.
Vill man vara säker på att vara med på den första beställningen så bör man beställa under nästa vecka.
Betalning sker på Intersport när man hämtar ut kläderna.
Matchkläder och flyttad match
2019-10-14 07:16
Som ni säkert märkte så skickade vi med matchkläderna hem efter matchen. Dessa ansvarar var och en  för under säsongen och tar med till matcherna. Kläderna får bara användas på matcherna, alltså inte på träningar eller på fritiden. På matchdag tar man med sig dom till samlingen och byter om tillsammans både före och efter match.
Målvaktskläderna behåller vi och tar med till varje match tills det är någon eller några som bestämmer sig för att de vill stå i mål regelbundet.
Vi har också flyttat en match som skulle spelats till helgen. Det gäller bortamatchen mot Skoghall. Den kommer istället att spelas söndag 27/10. Detta innebär att vi inte har någon match nu till helgen, men har två bortamatcher helgen 26-27/10. I "kalendern" står det vilka tider matcherna spelas.
Arbetsuppgifter och pantkampanj
2019-10-09 10:49
Nu ligger schemat för arbetsuppgifterna i samband med våra hemmamatcher på hemsidan. De sista matcherna kommer att fyllas på senare. Kan man inte det datumet som man blivit tilldelad så ansvarar man själv för att byta med någon.
Ligger också ett informationsblad om "pantkampanjen" som vi genomför under hösten. Det går att ladda hem blanketten, fylla i sina kontaktuppgifter och sedan skicka den till nära och kära eller dela den på sociala medier.
Finns också en skylt som man kan skriva ut och sätta upp om man vill samla in pant på sin arbetsplats eller vid någon festlighet.
Pengar som ni får in för pant swishar ni till Henrik Andrén på 0767-79 86 76, märk swishen med "pant" och spelarens namn. Det går också bra att lämna kontanter.
Ni hittar allt under fliken "dokument" på hemsidan.
Hör av er till mig om ni har några funderingar.
// Henrik
 
Våra sponsorer