SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åmåls IBK DJ17
 
Info om lördag 9/10
2021-10-06 12:45

På lördag äter vi lunch kl 12.45 på Kupén. Kycklinggryta med pasta. Vi hoppas att ni som spelar match hinner till detta, annars kommer ni så fort ni kan.
Vi som tränar på fm går till Kupén tillsammans. Vi har fått pengar från föreningen som täcker kostnaden för lunchen.
Skickar 3 olika kallelser för lördagens aktiviteter. Svara gärna på dessa så fort som möjligt så vi vet hur många vi blir.
Meddela ev allergier till mig.

Nu kör vi igång!
2021-10-01 09:13

Nästa vecka drar vi äntligen igång med innebandyträningar! Tyvärr är inte hallen på Rösparksskolan helt färdig så första veckan blir lite annorlunda än planerat.
Vi kör träning torsdag 7/10 kl 19.30-21.00 på Kristineberg.
På lördag 9/10 tränar vi kl 10-11.30 på Karlberg. Vi går sedan och äter lunch någonstans. Kl 15.00 spelar vi träningsmatch mot GS86.
De som har fotbollsmatch på lördag förmiddag skall givetvis spela den. Vi hoppas dock att ni efter den matchen vill möta upp och äta lunch med oss. Tid och plats meddelas senare.
Om man sedan känner att man vill och orkar så får man gärna vara med på innebandymatchen. De som inte vill/orkar hoppas vi ändå stannar och stöttar på bänken.
Kallelser till de olika aktiviteterna kommer i början av veckan. Svara gärna på dessa så fort som möjligt så att vi kan planera träningar, match och matbeställningar.
Nu kör vi!

Klubbkläder
2020-10-27 17:04
Nu finns klubbkläder att prova på Intersport i Åmål. Kläderna beställer man sedan själv på nätet via Teamshopen på Intersports hemsida:
https://team.intersport.se/amals-ibk
Info från styrelsen
2020-10-22 10:26
Har fått följande mail från styrelsen. Ni som är intresserade kan svara direkt till Micke:

Hej ledare!

ÅIBK är en ideell förening, där mångas jobb (stort som smått) gör att vi kan driva vår förening vidare.
Bemanning seniormatcher är ett känsligt ämne har det visat sig. Några tycker att seniorlagen skall få hjälp med sina matcher (då ofta många som hamnar där har gjort den ideella resan i sina ungdoms dagar) men andra menar att alla lag sköter sig själva å kanske någon ett alternativ mitt emellan.

Alla förstår nog tanken att om vi är många som hjälper till blir belastning utspridd på flera, vilken i slutändan blir en liten belastning på många, oavsett vilken av alternativen man tyr sig till av ovan beskrivning med bemanning.

Jag vill att alla ungdomslag skall kunna ställa upp å hjälpa till på en eller någon seniormatch under säsongen. Styrelse bemannar stor del av dessa uppdrag men även vi har annat som ibland krockar med matcher, kanske till och med egna matcher med lag man ideellt tränar. Jag kräver inte mer hjälp av er ledare kring detta, ni gör tillräckligt, men det finns ett stort antal föräldrar i varje lag som kan. Nu i detta covid-19 år, är den säkraste platsen att se en match, att vara med som funktionär, då är man garanterad en plats. Seniormatcherna drar fulla hus! (50 åskådare)

Jag vill att lagen skickar ut denna information till sina lag. Ju fler namn varje lag kan hitta som intresserade av att hjälpa till vid en seniormatch, ju färre gånger blir det ju då man hoppar in och assisterar som funktionär.

Det som behövs för varje match är: (men som sagt, styrelse har bemanning i alla matcher på minst 1 plats)

3st sekretariat
1st entrévärd
2st hallvärd

Svara mig så fort de bara går med era namn, helst via mail (travmicke@gmail.com) så sätter jag ihop en totallista där vi kan plocka namn ifårn för varje match där vi behöver hjälp. Självklart ser jag till att det sprids ut så mycket som möjligt i rättvisans namn.

Har ni funderingar, ställ gärna frågor!

/Micke
Newbody
2020-09-27 09:43
Länken till er beställningssida:
https://www.newbody.se/reg/TCQEPMI
Logga in och välj ett eget lösenord.
Försäljningen pågår från 28/9 till 29/10.
Vid frågor ang. Newbody 070-3538612 Annica
 
Våra sponsorer